Orbán Viktor ajtajáig ért az elégedetlenség

tüntetés, felcsút
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor felcsúti háza előtt is tüntettek a "Korrupció Kormánya" ellen tiltakozók. A demonstráció egy országos akció része volt.
Vágólapra másolva!

A miniszterelnök felcsúti házának ajtajánál tüntetett egy csoport "És tőled mennyit lopott el a Fidesz?" feliratú transzparenssel. Vasárnap nemcsak Felcsúton, hanem a főváros mellett mintegy száz településen volt vonultak az utcára ellenzéki pártok szimpatizánsai és civilek.

Egészen Orbán Viktor ajtajáig jutottak az Együtt aktivistái Felcsúton Forrás: Együtt/Facebook

"Aktivistáink az oroszlánbarlangban, Orbán Viktor másik háza táján, a kert végébe épített stadionnál demonstráltak ma a korrupció ellen. Követeld Te is vissza a pénzed Magyarország elrablóitól!" – írta Facebook-oldalán az Együtt.

Több ezren Budapesten

Az Origo is beszámolt róla, hogy Budapesten mintegy két-háromezren tüntettek a Fidesz "kormányzati szabadrablása" és a "Korrupció Kormánya" ellen. A Fidesz szerint azok szerveztek tüntetést, akik korábban "szétlopták" a nemzeti vagyont.

A budapesti tüntetésen több ezren vonultak az utcára Fotó: Szabó Gábor - Origo

A héten egyébként volt már hasonló tiltakozó akció Orbán Viktor háza előtt – csak akkor nem Felcsúton, hanem Budapesten. Ott is az Együtt aktivistái tüntettek. Annak ellenére a kapuhoz jutottak, hogy a Terrorelhárítási Központ évek óta "készültségben van", és a környéket bármikor lezárhatja.