Mexikóban vagy Ausztráliában sejtik a karcagiak Marcsikát

Pico de Orizaba
A Pico de Orizaba rétegvulkán Mexikó legmagasabb hegye, amelyen az ismeretlen mumiákat megtalálták
Vágólapra másolva!
Egzotikus országban sejtik a karcagiak a milliárdos csalás miatt keresett kun-mediátoros Marcsikát. Dobrai Sándorné mióta kirobbant a város befektetési botránya, külföldön van, egyelőre nem tudni, hogy jelenleg hol él.
Vágólapra másolva!

„Látom a tévében, hogy az is milliókat követel vissza, akinek két éve még egy használt kerékpárra sem volt pénze" – magyarázta egy helybéli a vasútállomáson, amikor a városban jártunk. Mint mondja, a Karcagon terjedő legendákat érdemes kettővel elosztani.

Most panaszkodhatnak

Kicsit beljebb haladva a településen egy étteremben dolgozó asszony is szkeptikus. „Ez a botrány most kiváló alkalom arra, hogy a karcagiak panaszkodhassanak, és megmutassák magukat" - mondja. Abban kételkedik, hogy ennyire gazdagok lennének a helybeliek. Azt mondja, nevet azon, amikor a tévében lát nyilatkozni olyan helyieket, akikről mindenki tudja, hogy nemhogy millióik, de gyakorlatilag semmijük nincs.

A Pico de Orizaba rétegvulkán Mexikó legmagasabb hegye Forrás: Origo

Hol lehet Marcsika?

Komoly találgatás tárgya, hogy hol lehet a milliárdos csalás központi alakja. Vannak, akik Mexikót emlegetik, de olyannal is beszéltünk, aki Ausztráliáról találgatott. Biztosat senki sem tud, de a pletykákat magabiztosan terjesztik.

Egy idősebb férfivel utazhatott el

Az sem egyértelmű, hogy a menekülőben lévő asszony kivel utazott külföldre. Emlegetnek egy idősebb férjet is. Ami biztos, hogy a nő két lánya itthon van, és szombat éjjel ott voltak az anyjuk othonában tartott házkutatáson, amikor 800 szerződést foglaltak le egy károsult szerint.

Mintha Marcsikát látták volna

A családdal kapcsolatban tehát inkább a városi legendákra hagyatkozhatunk. Van, aki szerint az ország minden rendőre sem lenne elég megvédeni őket, ha a városban fölbukkannának, míg mások egy helyi kávézóban látni vélték őket pár napja.