Deutsch leterroristázta Simicska Lajost

Vágólapra másolva!
Nem fél a Jobbik megerősödésétől Deutsch Tamás, aki a "frissiben ellenzékivé vált médiumok tulajdonosáról", és a Fidesz választási vereségeinek okairól is elmondta a véleményét. 
Vágólapra másolva!

Deutsch Tamás szerint a Jobbik minden "elviselhetetlen és elfogadhatatlan szélsőséges megnyilvánulásával szemben" felvette a Fidesz a küzdelmet. A kormánypárt EP-képviselője a Heti Válasznak adott interjújában úgy vélekedett, hogy tapasztalatai szerint "ha a radikális jobboldali pártok megerősödnek", majd ennek megtartása érdekében "megpróbálnak megszabadulni a szélsőséges jelenségeiktől", akkor bázisuk jelentős részét elveszítik.

Ilyen a boksz

A fideszes politikus a lapnak elmondta azt is, hogy az "internetadó ötlete egyszer és mindenkorra halott". Az internetről szóló nemzeti konzultáció kapcsán elmondja, hogy szerinte "az Orbán-kormány, a Fidesz és a KDNP nyugodt erő. Egy ilyen kormány pedig érdemi egyeztetéseket folytat, meghallgatja a legkülönbözőbb szereplők véleményét, bevonja őket a döntések előkészítésébe". Ugyanakkor hozzáteszi, azt nem állítja, hogy ebben mindig kifogástalanul teljesített a kormány.

Deutsch Tamás nem tart attól, hogy válságban lenne a Fidesz Fotó: Polyak Attila - Origo

Az időközi választások vereségeire utalva Deutsch azt mondta, hogy szerinte nincs válság a Fideszben, csak eltűnt a küzdeni akarás, "mintha elapadt volna a harci szellem". Úgy véli, a jövőre nézve keményebb munkára lenne szükség,

Deutsch terroristázott egyet

Deutsch Tamás bár nem mondja ki a nevét az interjúban, de a Hír TV-s kormánypárti bojkottot firtató kérdésre úgy válaszol, hogy Simicska Lajosra utal. Mint fogalmaz "a frissiben ellenzékivé vált médiumok tulajdonosa

a Fidesz elnöke, nem mellesleg Magyarország miniszterelnöke ellen". Deutsch szerint ugyanis a háborúnak vannak szabályai, a terrorakcióknak pedig nincsenek. Hozzáteszi: "a terroristákkal szemben minden eshetőségre fel kell készülnünk, ezért kellenek az óvintézkedések".