Itt az alternatív nemzeti konzultáció kérdéssora

2015.03.15, Budapest
Liberálisok
Vágólapra másolva!
Alternatív nemzeti konzultációt indított a Magyar Liberális Párt. Rákérdeznek például arra, börtönben látnák-e a válaszadók Rogán Antalt. Azt javasolják, hogy ezt a kérdéssort töltsék ki és küldjék majd vissza Orbán Viktornak, amikor hamarosan megkapják tőle a bevándorlókról szóló konzultációs ívet.
Vágólapra másolva!

Meghackelné a Fodor Gábor vezette Liberális Párt az Orbán Viktor által nemrég bejelentett, a bevándorlással kapcsolatos nemzeti konzultációt. A párt saját kérdéssort állított össze, és arra kéri az embereket, hogy inkább ezt töltsék ki és küldjék vissza a kormányzati kérdéssor helyett.

12 kérdés - más nézőpont

A liberálisok ugyanúgy 12 kérdést írtak össze, mint amennyit a valódi nemzeti konzultáció ívén szerepel majd. A "hivatalos" konzultáció mintegy egymilliárd forintba kerül majd, és célja felmérni a magyar társadalom érzéseit, ismereteit a bevándorlásról, hogy ezek alapján dolgozzon ki e témában stratégiát majd a kormány.

A Fodor Gábor vezette párt alternatív kérdéssort állított össze Fotó: Polyák Attila - Origo

A Liberálisok alternatív kérdőíve azonban nem csak magát a nemzeti konzultációt figurázza ki, hanem olyan, a kormánypárt számára kínos aktuálpolitikai kérdéseket feszeget, mint a szegénység, a stadionépítések vagy éppen Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető egykori kerületének ingatlanbotrányai.

Az alternatív nemzeti konzultáció - kattintásra nagyobb méretben nyílik! Forrás: Origo