Roma családra támadtak Egerben

Vágólapra másolva!
Saját házukban támadtak egy cigány családra kedden Egerben. A Roma Sajtóközpont információi szerint egy tizenhat éves lány és a nagymamája is megsérült. Az Origo úgy tudja, hogy egy régóta húzódó konfliktus fajult tettlegességig.
Vágólapra másolva!

Bokszerrel támadtak egy tizenhat éves lányra, nagymamáját pedig összerugdosták és megsebesítették kedden Egerben. A Roma Sajtóközpont szerint a két férfi először csak a kerítésen át szidta és cigányozta a kertben teregető nőket, később azonban bementek az udvarba, ahol a lányt és a nagymamáját is megverték.

Az Roma Sajtóközpont úgy tudja, hogy a támadók az egri Eszterházy Károly Főiskola hallgatói. Szerdán kerestük a főiskolát, ahol nem tudtak az ügyről.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közleményt adott ki, amelyben azt írták, hogy magánlaksértés miatt indítottak eljárást egy 23 és egy 24 éves miskolci férfi ellen.

Az Origo információi szerint nem kizárt, hogy a verekedés egy régebben húzódó konfliktus miatt tört ki. A fiatal lány és a nagymamája is könnyebben sérült meg.