Meg akart halni a megölt örömlány

Nancy Davis
Nancy Davis
Vágólapra másolva!
Minden rendben van, de jobb lenne meghalni – ezt írta Facebook-oldalán az a fiatal lány, akit szombaton meggyilkoltak Budapest belvárosában. A lány sok internetes oldalra egy szláv hangzású névvel regisztrált, és azt állította, hogy nem prostituált.  
Vágólapra másolva!

Márciusban írta ki Facebook-oldalára a hétvégén meggyilkolt fiatal lány, hogy bár minden rendben van, mégis jobb lenne meghalni. Pontosan két hónapra rá brutálisan végeztek vele.

Zavaros barátságok

A magát Nancynek nevező, több online felületen viszont Adriana Vorobchenko néven regisztráló nő Facebook-oldaláról sok minden kiderül, de a legérdekesebb talán egy másik lánnyal való kapcsolata lehet. Valamiért évek óta rossz viszonyban voltak. Nancy egyik 2013-as bejegyzésében arra utalt, hogy a lány meglopta a családját, és azt is leírta, hogy egykori barátnője ötezer forintért nyújt szexuális szolgáltatást, tulajdonképpen bárkinek.

Nancy Davis Forrás: Facebook

A pénzért vett szex később is előkerül a két lánnyal kapcsolatban. Nancy valahogyan megszerezte barátnője mobiltelefonját, és néhány fényképet lementett a készülékről. Az egyik ilyenen arról írnak, hogy az egykori barátnő nem ötezer forintért, hanem százötven euróért megy el férfiakkal.

Nem vagyok prostituált

A lány regisztrált az egyik chatoldalra is, ahol szinte minden kérdésre válaszolt, és ha kérték, képeket is megosztott. Többen kérdezték tőle, hogy miből él, és volt, aki rákérdezett, hogy prostituált-e. Erre egyértelmű "nem" volt a válasz, de az továbbra sem derült ki, hogy miből élt. Azt viszont többször is említette, hogy sokan irigykednek rá, valószínűleg nemcsak a külseje, hanem az életvitele miatt is.

A meggyilkolt lány Forrás: Facebook

Feketék vagy kínaiak?

Nancy többször utalt arra is, hogy a fekete fiúkat kedveli. Szóba került, hogy egy ázsiai férfi végezhetett vele. Azt, hogy volt kapcsolata ázsiai férfiakkal, nem lehet biztosan kijelenteni, de 2013. december 10-én ezt írta a Facebookra: „Szívem szerint levágnám most a jobb csuklómat a rajta virító kínai logóval együtt, amit éppen jó állapotomban sikerült rátetováltatnom... Én vagyok az évszázad vicce...”

Nyomoznak

A fiatal lányt a hét végén gyilkolták meg Budapesten, az Akácfa utcában. A rendőrség keresi a tettest.