Bajban lehet a meggyilkolt lány politikus szexpartnere

Vágólapra másolva!
A rendőrség lefoglalta a szexuális együttléteket rögzítő telefont. A közismert, családos politikus ennek ellenére sem nyugodhat meg, mert a videókat korábban többen is láthatták. 
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo beszámolt, videó készült egy ismert politikus és a hétvégén meggyilkolt fiatal lány együttlétéről – állította az escortlány egyik ismerőse. A barátnő azt is elmondta, hogy a politikus látszólag rendezett, példás családi életet él. A férfi rendszeresen szerepel a televízióban is, sokan meglepődnének, ha kiderülne, kiről van szó.

Más is láthatta a felvételt

A Bors információi szerint ezek a légyottok nem a gyilkosság helyszínén, az Akácfa utcai lakásban zajlottak, mert a politikus nagyon ügyelt a diszkrécióra. Általában előre egyeztetett, kevesek által ismert helyen és időben találkoztak. A lap informátora elmondta, úgy tudja, amióta megszellőztették, hogy köze lehet az ügyhöz,

a politikus nagyon megijedt, és mindent elkövet annak érdekében, hogy titokban maradjon a személye.

A lap értesülése szerint a felvételt elvileg a rendőrségen kívül más nem láthatta, de Nancy megadhatta a telefon kódját az egyik bizalmasának, aki többet tudhat az ügyről.

A meggyilkolt 19 éves lány nem érezte jól magát. Márciusban például azt írta ki a Facebook-oldalára, hogy bár minden rendben van, mégis jobb lenne meghalni. Kattintson ide a részletekért.