A Facebookon gyepálja egymást a Fidesz és Karácsony Gergely

Vágólapra másolva!
Máris visszavágott a zuglói Fidesz Karácsony Gergelynek. A XIV. kerület PM-es polgármestere hétfőn tett közzé egy fotót a Facebookon-oldalán, amivel azt jelezte, hogy nem luxusautóval, hanem kerékpárral jár dolgozni. Ezzel a korábbi, kormánypárti városvezetőre, Papcsák Ferencre utalt. Több sem kellett a Fidesznek, máris reagáltak a bejegyzésre, ők is a közösségi oldalon raktak ki egy fotót. 
Vágólapra másolva!

Továbbra sem csitulnak a harcok a Fidesz és a Párbeszéd Magyarországért politikusa, Karácsony Gergely között. Az alábbi bejegyzést a zuglói polgármester tette közzé a Facebook-oldalán. Karácsony Gergely a fotóval arra akarta felhívni a figyelmet, hogy a kormánypárti Papcsák Ferenc vezetette korábbi érával ellentétben a városvezető most nem luxusautóval, hanem kerékpárral jár dolgozni.

Másként látja a Fidesz

A zuglói Fidesz hamar reagált a közösségi oldalon sokak által megosztott posztra. Ahogyan a bejegyzésben írják, "az állításoddal (Karácsony Gergely - a szerk.) szemben az igazság megint egészen más. 2015-ben több luxus autó parkol az önkormányzat parkolójában".

Kedves Gergő!Az állításoddal szemben az igazság megint egészen más. 2015-ben több luxus autó parkol az önkormányzat...

Posted by Fidesz Zugló on 2015. május 11.

A fideszesek tételesen felsosorlják az autók tipusát. Mint írják: "Mercedes AMG ( polgármesteri tanácsadó), BMW 5 ( összefogás alpolgármestere), Lexus terepjáró (összefogás országgyűlési képviselője), (A polgármesteri kabinetvezető 3-as BMW-je lemaradt a képről)".

Majd a végén felteszik a kérdést:

"Gergő, te ezt azért nem látod minden nap, mert nem jársz be dolgozni, vagy megint szándékosan vezeted félre az embereket?"