Elsodort egy kerékpárost a Népszabadság főszerkesztője

Murányi Marcell mesterkurzus SZEMÉLY FOGLALKOZÁS újságíró FOTÓ KÉPKIVÁGÁS laza arckép, portré CSELEKVÉS SZELLEMI TEVÉKENYSÉGGEL KAPCSOLATOS beszél MOZGÁSSAL  KAPCSOLATOS gesztikulál Budapest, 2008. március 29.
Murányi Marcell, a Blikk című napilap főszerk
Budapest, 2008. március 29. Murányi Marcell, a Blikk című napilap főszerkesztője beszél a Minőségi Bulvár Mesterkurzus első előadásán az Alexandra Könyvesházban. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Cserbenhagyásos gázolás miatt gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a Népszabadság főszerkesztőjét – értesült a Napi Gazdaság.
Vágólapra másolva!

A lap információi szerint az eset még március 30-án történt a budapesti Rottenbiller és István utca kereszteződésében. Murányi Marcell állítólag kanyarodás közben elgázolt egy, a külső forgalmi sávban szabályosan haladó kerékpárost, aki az ütközés következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A főszerkesztő az ütközés után segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Murányi Marcell elismerte felelősségét Forrás: MTI/Mohai Balázs

A Velvet megszerezte a térfigyelő kamerák felvételeit a balesetről. Ezeket itt találja.

Elismerte felelősségét

A Népszabadság főszerkesztőjét a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével gyanúsította meg. Murányi a kihallgatás során a segítségnyújtás elmulasztásáért és a baleset okozásáért is elismerte a felelősségét.