Pisilés közben rabolt a ruhásszekrényből előkerült férfi

kocsmai verekedés miskolc
Vágólapra másolva!
Pisilő férfi pénzét lopta ki a nadrágja zsebéből egy másik férfi az egyik miskolci kocsmában. Az áldozat eleinte nem volt túl ideges, azt mondta: ha nem rabolja ki az illető, fizet neki egy italt. A támadó egy ruhásszekrénybe rejtőzött. 
Vágólapra másolva!

Különös rablás áldozata lett egy férfi április elején az egyik miskolci sörözőben. Éppen a piszoárnál végezte a dolgát, amikor „adj pénzt!” felkiáltással mögé lépett egy 29 éves férfi. A 66 éves férfi azt mondta, hogy inkább kérjen egy italt a kocsmárostól,

ő majd rendezi a számlát.

A támadó erre benyúlt a még mindig pisilő férfi nadrágzsebébe, és elvette a pénzt. Mikor visszakövetelte az összeget, a rabló lökdösni, ütögetni kezdte, majd kilökte a mosdó ajtaján.

Összetűzés a kocsmában Forrás: Police.hu

A mindössze 3500 forintos zsákmányért a pult előtt folytatódott a huzavona. A nyugdíjas sértett felvette a kesztyűt, és megpróbálta megütni a támadóját. A célt tévesztett mozdulat olaj volt a tűzre: az ellenállástól felbőszült férfit hiába próbálták többen is lefogni a kocsma vendégei közül, egy jobbegyenessel padlóra küldte a sértettet, majd elviharzott.

A megvert férfi könnyebben sérült.

A kiérkező rendőrök a személyleírások és a söröző kamerafelvételei alapján megállapították, ki a támadó, és arra is rájöttek, hogy általában az édesanyja miskolci lakásán tartózkodik.

Ütöttek is Forrás: Police.hu

Ott is keresték, de az anya azt mondta nekik, hogy nincs otthon a fia. A rendőrök ezt nem hitték el, és addig kutattak, amíg megtalálták a rablót, aki a ruhásszekrénybe rejtőzött előlük. Később átkutatták a férfi élettársának a lakását is, ahol

a rabláskor viselt ruha is előkerült.

A Zsaru magazin azt írja, hogy a férfit rablással gyanúsítják, és már előzetes letartóztatásban van.