Politikai sztárújságírót igazolt a Hír TV

D. Bányász Gergő
Vágólapra másolva!
Fordult a trend: az elmúlt hónapokban inkább a Simicska-Orbán médiaháborút megelégelő Hír TV-sek mentek át a közmédiához, most viszont a Hír TV igazolt le egy sztárújságírót a közmédiától.
Vágólapra másolva!

A Hír TV belpolitikai műsorainak főszerkesztőjeként folytatja D. Bányász Gergő, aki nemrég távozott a köztévétől - értesült a Valasz.hu.

D. Bányász Gergő a Hír TV-nél folytatja Forrás: MTV

Május 15-i hatállyal mondott fel a csatornánál D. Bányász Gergő, aki 2006 óta dolgozott a köztévénél, előtte kétszer is az év parlamenti tudósítójának választották, később az Este szerkesztőjeként dolgozott.

Jegyes-Tóth Krisztának már meg is van az új állása: az ELTE szóvivője lesz Forrás: facebook.com/jegyestothkriszta

Az Origo számolt be arról, hogy nem csak D. Bányász, hanem a közmédia egy másik, ismert arca is elhagyta a csatornát. Jegyes-Tóth Krisztának már van is új állása, az ELTE szóvivője lesz.

Nagy a jövés-menés

Más okból, de nem tér vissza a képernyőre az M1 híradósa, az áprilisban megvert Borsa Miklós sem. Eközben új kollégák érkeztek viszont az állami csatornához: május elsejétől szerkesztő-műsorvezetőként dolgozik az M1-nél az ex Hír TV-s Szabó Anett, aki azután távozott a Hír TV-től, hogy elmérgesedett Orbán Viktor és Simicska Lajos médiaháborúja. Ugyancsak a HírTV-től érkezett az M1-hez Földi-Kovács Andrea, aki Jegyes-Tóth Kriszta helyére került.