Személyautó és teherautó ütközött Kecskemétnél

Kecskemét, 2015. május 20.
Rendőr helyszínel egy összeroncsolódott személyautó és egy kamion mellett a 44-es úton Kecskemét közelében 2015. május 20-án. A két jármű frontálisan ütközött, a balesetben egy ember a helyszínen meghalt, hárman megsérültek.
MTI
Kecskemét, 2015. május 20. Rendőr helyszínel egy összeroncsolódott személyautó és egy kamion mellett a 44-es úton Kecskemét közelében 2015. május 20-án. A két jármű frontálisan ütközött, a balesetben egy ember a helyszínen meghalt, hárman megsérültek. MTI Fotó: Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Félpályás útlezárás van érvényben Kecskemét közelében egy baleset miatt, a korábbi teljes útzárat részben feloldották.
Vágólapra másolva!

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint szerdán reggel fél 5 után a 44-es számú főút 8-as kilométerénél személyautó és teherautó ütközött. A karambolban egy ember meghalt, hárman megsérültek.

Az érintett útszakaszon 4 óra 50 perctől teljes útlezárás volt érvényben, kerülni sem lehetett, 6 óra után azonban már csak félpályás lezárás mellett folytatták a helyszínelést.

Rendőr helyszínel egy összeroncsolódott személyautó és egy kamion mellett a 44-es úton Kecskemét közelében Forrás: MTI/Donka Ferenc