Gyurcsány megmondta, hogyan kell viselkedni a menekültekkel

2015.06.01. 14:48

Gyurcsány Ferenc szerint emberiességi, keresztényi és európai uniós tagországi kötelessége Magyarországnak, hogy befogadja azt a rá jutó "hétszáz menekültet", akiknek a befogadását kérte az unió az országtól.

A Demokratikus Koalíció elnöke kiemelte, az EU-nak és benne

Magyarországnak "a tőle elvárható mértékben" befogadóként kell viselkednie.

Gyurcsány Ferenc szerint kötelességünk befogadni a menekülteketForrás: Csanádi Márton - Origo

Az ellenzéki DK vezetője az Altus-ügy kapcsán közölte, hogy a Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek küldött európai bizottsági levelet nem hozták nyilvánosságra, annak tartalmáról

"csak Lázár János szavait ismerjük".

Itt tartunk az Altus-ügyben

Nem régiben írtunk arról, hogy az Altus Zrt. bepereli Orbán Viktort, mert a miniszterelnök Strasbourgban skandalumnak nevezte a Gyurcsány Ferenchez köthető Altus Zrt. uniós megbízását, mondván: pártpolitikai célokra is használják ezeket a forrásokat. 

Dobrev Klára több fideszes politikust is beperelForrás: Origo

Egy nappal később Gyurcsány Ferenc felesége, az Altus Zrt. vezetője, Dobrev Klára közölte, hogy az társaság által elnyert pályázattal kapcsolatos - ahogyan fogalmazott - valótlan állításaik miatt a cég beperel több fideszes politikust, köztük Lázár Jánost és Deutsch Tamást. Erről bővebben itt olvashat

És megkérdeztük a képviselőket is arról, hogy milyen megbízást adnának Gyurcsány Ferencék cégének. A videóra kattintva megismerheti a válaszokat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK