Itt dolgozik Gyurcsány Ferenc fia

Vágólapra másolva!
Egy budapesti kórházban dolgozik segédműtősként Gyurcsány Ferenc legidősebb fia, a 25 éves Péter.
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Péter egy budapesti kórházban dolgozik segédműtősként, a fizetése nettó 100 ezer forint körül van - írta a Blikk. A lap szerint a munkáját egyáltalán nem szégyelli, és közvetlen munkatársai is tudják, hogy ki az édesapja. A fiú nem akart nyilatkozni, Gyurcsány Ferenc viszont beszélt Péter munkakörülményeiről a lapnak.

Nem akart tovább tanulni

Apja szerint Péter érettségi után döntött úgy, hogy nem akar tovább tanulni, és munkába állt. Évekig raktárosként dolgozott, míg végül meg nem elégelte azt a munkát, ezután pedig maga jelentkezett a műtősi állásra, nem kért semmilyen közbenjárást a szülőktől.

A volt kormányfő azt mondta a lapnak, sosem gondolt arra, hogy kapcsolatai révén szerezzen egy jobban fizető állást a fiának.

Gyurcsány Ferenc februárban adott interjút az Origonak. A volt kormányfő akkor a politikán kívül beszélt családjáról is, például arról, mennyire várták ötödik gyermeküket. A Demokratikus Koalíció elnöke a P+ Tv vendégeként arról is beszélt: Orbán Viktornak Putyin helyett Európát kellene választania. A cikket ide kattintva olvashatja el.