MSZP: A melegek helyett Rogánnal foglalkozzon Tarlós

Dagály uszoda, alapkőletétel, Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós istván főpolgármester, Julio Maglione, a FINA elnöke
Dagály uszoda ünnepélyes alapkőletétel 2015 május 15-én - Tarlós István főpolgármester,
Vágólapra másolva!
Fideszes politikai botrányt ajánl "visszataszító" dologként a melegfelvonulás helyett a főpolgármester figyelmébe az MSZP. A szocialisták odaszúrtak Tarlós István mellett a fideszes Kocsis Máténak és Rogán Antal frakcióvezetőnek is. 
Vágólapra másolva!

Ahelyett, hogy Tarlós István és Kocsis Máté a szabadságukért, boldogságukért kiállókat vegzálja, segítünk nekik néhány valóban természetellenes és visszataszító dolgot felsorolni - így reagált az MSZP arra, hogy a főpolgármester visszataszítónak nevezte a Budapest Pride-ot, közbiztonsági tanácsnoka pedig az Andrássy út helyett egy piac parkolóját ajánlotta a felvonulás helyszínének.

Tarlós István főpolgármester szerint a Budapest Pride visszataszító és nem való az Andrássy útra Fotó: Szabó Gábor - Origo

A szocialisták szerint sokkal inkább az a természetellenes és visszataszító, hogy például Rogán Antal budai luxuslakása évről évre magától nő, Orbán Viktor a kertje végébe közpénzből stadiont épít, miközben a kórházakban gyógyszerre sincs pénz, vagy az, hogy az egyetemek kancellárjai havi kétmilliót keresnek, miközben a nővérek és ápolók 90 ezer forintot sem.

Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető ingatlanügye visszataszító az MSZP szerint Fotó: Polyák Attila - Origo

Az MSZP felsorolása ezzel nem ért véget, mert szerintük az is természetellenes és visszataszító, hogy egy vak komondorral próbálják elfedni a nőkkel szembeni erőszakot, Andy Vajna filmipari kormánybiztosnak milliárdos adókedvezményt adnak a kaszinói után, vagy éppen az, hogy Habony Árpád sok százezres dizájnertáskákkal pózol, miközben senki nem tudja, miből él.

Kocsis Máté józsefváros polgármester, fővárosi közbiztonsági tanácsnok is máshol tartaná a melegfelvonulást Fotó: Origo

A szocialisták listáján szerepel még az is, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter tízéves gyerekének luxuslakás jut, pedig sok tízezer gyereknek nincs mit ennie, a hazájukból menekülni kényszerülő nőket és gyerekeket bebörtönöznék, eközben pedig 300 millió adóforintból gyűlöletkampányt folytatna a kormány a bevándorlási nemzeti konzultáció támogatására.