Jobb, ha elkerüli a Belvárost

Vágólapra másolva!
A mellrák elleni rendezvény miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani a pesti belvárosban: a fővárosi Széchenyi István tér és a Széchenyi rakpart egy részét lezárták, a felvonulás útvonalán pedig szakaszosan korlátozzák a járművek haladását.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint az egész napos rendezvény helyszíne a Széchenyi István tér, a felvonulást pedig 13.30 és 15.30 között tartják, a résztvevők a Lánchíd, a Clark Ádám tér, a Lánchíd utca, a Döbrentei tér, az Erzsébet híd, a Jane Haining rakpart és az Eötvös tér érintésével térnek vissza a térre.

Vasárnap hajnalig

A lezárások vasárnap 4 óráig lesznek érvényben, ez idő alatt a Széchenyi István tér déli körpályája kétirányúvá válik a József Attila utca felől, így a felvonuláson kívüli időszakban váltakozva halad a forgalom a Lánchíd, illetve a József Attila utca felé. A felvonulás miatti lezárás több autóbuszjáratot is érint, így egy-egy időszakra módosul a 15-ös, a 16-os és a 17-es villamospótló, valamint a 86-os, a 105-ös, a 115-ös, a 916-os és a 990-es autóbusz útvonala.