Idén is nagy nevekkel robbant a B.my.Lake

B.My.Lake
Augusztus, Balaton-part, B.My.Lake
Vágólapra másolva!
Harmadszor rendezik meg az idén augusztusban az "elektronikus zene Mekkájaként" is gyakran aposztrofált B.my.Lake fesztivált, amely 2013-as debütálásakor azonnal Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválja lett és rögtön a hazai eletronikus zene rajongók elsőszámú nyári célpontjává vált.
Vágólapra másolva!

Az első évben elnyerte az „Európa Legjobb Új Fesztiválja” díjat a holland European Festival Awards-on. Nem is csoda, hiszen a szervezők egy igazán hiánypótló line uppal robbantották be a fesztivált a köztudatba, amit tavaly még több fellépővel, extravagáns látványelemekkel és újabb sikerrel koronáztak meg. 2014-ben ugyanis a négy naposra bővített B.my.Lake, fennállásának második évében bekerült Európa Legjobb 10 ’kisméretű’ fesztiválja közé.

A 2004-es B.my.Lake after movie-ja:

Idén a B.my.Lake a Budapestről is könnyen megközelíthető Zamárdiba teszi át székhelyét, és közvetlenül a vízparton, a káprázatos balatoni panorámával rendelkező fesztiválvárosban várja az érdeklődőket, minden eddiginél erősebb programmal.

Augusztus, Balaton-part, B.My.Lake - mi kell még? Forrás: B.my.Lake

A kortárs elektronika legmeghatározóbb előadóit felsorakoztató B.my.Lake fesztivál augusztus 19-től augusztus 22-ig tart majd, a fellépők között pedig olyan nevek lesznek, mint Sven vath, Richie Hawtin, Fritz Kalkbrenner, a Gus Gus vagy a Tale of Us. A teljes line up ide kattintva érhető el, jegyeket pedig itt lehet vásárolni.