Megszállta a TEK Rákosmentét

Budapest, 2015. június 17.
Bűnügyi helyszínelők a főváros XVII. kerületében, ahol leszúrtak egy férfit 2015. június 17-én hajnalban. A gyanúsított az áldozat rokona, akit elfogtak.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest, 2015. június 17. Bűnügyi helyszínelők a főváros XVII. kerületében, ahol leszúrtak egy férfit 2015. június 17-én hajnalban. A gyanúsított az áldozat rokona, akit elfogtak. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Megölte az apját egy férfi szerda hajnalban Budapesten, a XVII. kerületben. A rákoskeresztúri Újlak utcához 10 TEK-es autó, 3 mentő, 6 rendőr- és 2 tűzoltóegység is kivonult hajnali 4 óra felé.
Vágólapra másolva!
Bűnügyi helyszínelők az Újlak utcában Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A Facebookon azt írják a környéken lakók, hogy a fiatal megölte az apját, az édesanyját pedig kizárta az erkélyre, majd öngyilkos akart lenni. A nő az erkélyről azt kiabálta:

"elvágták a férjem torkát"

és "azonnal zárják el a gázt". Az ott lakók egy mesterlövészt is láttak az egyik ház tetején.

Őrjöngött, kijött a TEK

A nőt egy létrával hozták le az erkélyről, az őrjöngő férfit pedig őrizetbe vették a rendőrök. A Police.hu azt írja, hogy az Újlak utcában késsel végzett "vele egy háztartásban élő hozzátartozójával" a fiatalember, akit a rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársainak a segítségével fogtak el.

Rendőrök és helszínelők a ház előtt Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Épp egy hete apagyilkosság történt Dunaújvárosban, néhány napja pedig a XVI. kerületben öltek meg egy nőt, egyik rokona végzett vele.