Ezek a lányok a legszebbek Magyarországon

Budapest, 2015. június 21.
A Magyarország Szépe verseny televíziós döntőjének résztvevői a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisának 1-es stúdiójában 2015. június 21-én. Elöl Dukai Babett.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Budapest, 2015. június 21. A Magyarország Szépe verseny televíziós döntőjének résztvevői a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisának 1-es stúdiójában 2015. június 21-én. Elöl Dukai Babett. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Kiss Daniellát választották 2015 legszebb lányának a Magyarország Szépe versenyen vasárnap, így ő képviseli majd az országot a Miss World 2015 nemzetközi döntőjén, a kínai Szanjában.
Vágólapra másolva!

A 21 éves királynő első udvarhölgyének a 21 éves Lepp Dorina Ágnest, második udvarhölgyének pedig a 19 éves Steingruber Virágot választotta a zsűri.

Elöl a győztes Kiss Daniella, balról a második helyezett Lepp Dorina és jobbról a harmadik helyezett Steingruber Virág Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A közönség is Kiss Daniellát találta a legszebb magyar lánynak.

A legszebb lány profilképe pedig az alábbi a Facebookon:

Nagyon sokan akartak a legszebbek lenni

Idén is több mint ezer jelentkező közül választották ki azt a 16 lányt, akik a Duna csatorna élőben közvetített műsorában megmérkőztek a győzelemért.

A Magyarország Szépe verseny televíziós döntőjének résztvevői. Elöl Viczián Viktória Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Bikini és estélyi

A programban a lányok a hagyományos bikinis és estélyi ruhás felvonulás mellett retró öltözetben és – a tavalyi évhez hasonlóan – nemzeti ihletésű kreációkban is megmutatták magukat.

Gyönyörű lányok a versenyen, elöl Dukai Babett Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A döntőben több énekes is fellépett, köztük Wolf Kati, Takács Nikolas, Pál Dénes és Kökény Attila.

Bikiniben is megmutatták magukat a csinos lányok, elöl Lepp Dorina Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Hagyománya van a versenynek

A Miss World szépségversenyt

először 1951-ben rendezték meg,

magyar résztvevő pedig 26 évvel ezelőtt szerepelt rajta először.

Csodásan festettek a lányok a döntőben, elöl Kenyeres Anna Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Kulcsár Edina, a tavalyi magyar szépségkirálynő a 2014-es világverseny londoni döntőjén második helyezést ért el.

Megvan a Magyarország Szépe győztese: Ő a leggyönyörűbb magyar lányhttp://www.life.hu/bulvar/20150621-kiss-daniella-nyart-de-ok-a-magyarorszag-szepe-gyoztesei-2015-ban.htmlÉlőben a Miss World Hungary-ről: Sarka Kata, Wolf Kati és Tatár Csilla is álomszéphttp://www.life.hu/bulvar/20150621-eloben-a-miss-word-hungary-rol-sarka-kata-wolf-kati-es-tatar-csilla-is-alomszep.htmlMagyarország Szépe: Sarka Kata hófehér csipkeruhában zsűrizikhttp://www.life.hu/trend/20150621-magyarorszag-szepe-sarka-kata-hofeher-csipkeruhaban-zsurizik.html