Felrúgott egy diáklányt az iskolaigazgató

balatoni bringaút, kerékpárút, illusztráció
Vágólapra másolva!
Megrovásban részesített az ügyészség egy kaposvári iskolaigazgatót garázda viselkedés miatt. Egy 18 éves lány a földre esett, miután a pedagógus belerúgott a kerékpárjába. 
Vágólapra másolva!

A lány azt mesélte, hogy Kaposváron biciklizett, és két férfi haladt előtte dülöngélve.„Jó napot kívánok, kis hölgy, hát maga?” Mondtam, hogy szeretnék lemenni a bicikliútra – mesélte a Sonline.hu-nak a lány.

Ketten egy ellen

Szó szót követett, végül a lány elmondása szerint megkérte a férfit, hogy hagyja békén, ne kiabáljon vele, és megpróbálta kikerülni őt és a barátját. A férfi azonban háttal állva hátrarúgott, beletalpalt a biciklibe. A lány ekkor elesett, felületi hámsérüléseket szenvedett a könyökén és a térdén, erről később ambuláns lapot is kapott egy orvostól.

Egy kerékpárúton történt a szóváltás Forrás: Origo

A lány a rendőrségen feljelentést tett. Az iskolaigazgató azt mondta, valóban vitatkoztak, de ez nem trágár módon zajlott,

és nem vette észre, hogy a lány elesett, mert amikor hátranézett, csak azt látta, hogy áll a kerékpár mellett, és telefonál.

A biciklis könnyű testi sértés miatt is magánindítványt terjesztett elő, de az eljárást végül megszüntette az ügyészség. Az igazgatót megrovásban részesítették.