Deutsch Tamás nem lesz elnök

Gömöri Zsolt; Deutsch Tamás Budapest, 2015. június 4.
Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke (j) beszél, melette Deutsch Tamás, az MPB alelnöke a Magyar Paralimpiai Bizottság ülésén a Magyar Sport Házában 2015. június 4-én.
MTI Fotó: So
Budapest, 2015. június 4. Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke (j) beszél, melette Deutsch Tamás, az MPB alelnöke a Magyar Paralimpiai Bizottság ülésén a Magyar Sport Házában 2015. június 4-én. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Nem jelöltette magát a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének Deutsch Tamás, a testület alelnöke, aki jelenleg ügyvivőként vezeti a szervezetet. 
Vágólapra másolva!

A politikus a Napi Gazdaság pénteki számában megjelent interjúban elmondta: 2010 óta a bizottság vezetőségének tagja, és jelenlegi pozíciójában, alelnökként szeretné folytatni munkáját. Két hete ideiglenesen Deutsch Tamás lett a parasport elnök Gömöri Zsolt távozása után. A Paralimpiai Bizottság július 6-án tart rendkívüli közgyűlést, amelyen megválasztják az új elnököt és három elnökségi tagot is kijelölnek.

Deutsch Tamás és Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság korábbi elnöke Forrás: MTI/Soós Lajos

Az internetről szóló nemzeti konzultáció lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos a konzultáció lényeges kérdésének tekintette, hogy milyen módon érhető el az olcsóbb internet: áfa-csökkentéssel, a távközlési cégeket érintő közműadó csökkentésével, vagy a piaci verseny erősítésétől remélt árcsökkentő hatás által.