Előzetesben a tatabányai anyagyilkos

Tatabánya, 2015. július 11.
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2015. július 11-én Tatabánya felsőgallai városrészében, ahol egy helyi férfi lelőtte az anyját és az asszony élettársát. A 40 éves N. Norbert engedéllyel tartott 45-ös Glock pisztolyával a rendőrö
Tatabánya, 2015. július 11. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2015. július 11-én Tatabánya felsőgallai városrészében, ahol egy helyi férfi lelőtte az anyját és az asszony élettársát. A 40 éves N. Norbert engedéllyel tartott 45-ös Glock pisztolyával a rendőrökre is rálőtt. MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Vágólapra másolva!
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 40 éves tatabányai férfit, aki lelőtte az anyját és az asszony élettársát szombat hajnalban. A férfi a rendőrökre is rálőtt.
Vágólapra másolva!

Az asszony élettársának holttestére az utcán találtak rá a járőrök, akikre ekkor tüzet nyitott a férfi, egy engedéllyel tartott pisztollyal. A rendőröknek nem lett bajuk, de az autókat több lövés is érte.

Jöttek a túsztárgyalók

A helyi rendőrök a Terrorelhárítási Központtól kértek segítséget, akik nagy erőkkel, minden eshetőségre felkészülve, páncélozott járművekkel rövid idő alatt Tatabányára értek.

Rendőrök dolgoznak a gyilkosság helyszínén Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

A férfit végül többórás tárgyalás után fogták el. Kihallgatásán azt mondta, hogy édesanyja és nevelőapja lelövésére emlékszik, de arra nem, hogy tüzet nyitott a rendőrökre.

Az alábbi videót a Terrorelhárítási Központ munkatársai készítették a tatabányai akcióról:

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság több ember ellen elkövetett emberöléssel gyanúsítja.