Bojár: Tudom, hogy Orbán Viktor nem rasszista

Bojár Gábor
Budapest, 2014. október 21. Bojár Gábor, a Graphisoft elnök-vezérigazgatója a főváros első, elektromos autók és taxik villámtöltésére alkalmas e-taxi drosztjának átadásán az óbudai Graphisoft Parkban 2014. október 21-én. MTI Fotó: Marjai János
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor és a magyarok többsége nem rasszista – írja a Heti Válaszban megjelent publicisztikában Bojár Gábor. A Graphisoft alapítója azonban nem érti, miért volt szükség a plakátkampányra. 
Vágólapra másolva!

Bevándorlásügyi publicisztikát küldött a Heti Válasznak Bojár Gábor. A Graphisoft társalapítója azt írja: tudja, hogy a tömeges migráció Magyarország és Európa hatalmas megoldatlan problémája, amire az ország nem volt felkészülve. Úgy véli: akár még az is lehet, hogy a nagy vihart kiváltó kerítés is segíthet valamit a megoldásban.

Bojár Gábor megvédte a miniszterelnököt Forrás: MTI/Marjai János

Nem rasszista

Bojár azt is rögzíti, hogy szerinte Orbán Viktor nem rasszista. Úgy fogalmazott:

Azt azonban nem érti Bojár Gábor, hogy mire volt jó a menekültellenes plakátkampány.

Bojár nem tartja rasszistának Orbánt Forrás: MTI/Illyés Tibor

„A közvélemény-kutatások szerint minden korrupciós ügy, trafikmutyi, földek lenyúlása, Quaestor-botrány stb. ellenére ma is a Fidesz a legnépszerűbb párt, vezetője jelenleg is sokkal népszerűbb, mint bármelyik elődje volt több év miniszterelnökség után. Akkor miért volt erre szükség? Miért kellett a hívekben felszítani az egyik legmélyebb és legrosszabb emberi ösztönt, az idegenellenességet?” – írta.