Vecsés előtt kezdett erőszakoskodni a vonaton

Vágólapra másolva!
Rablás bűntette és szexuális erőszak kísérletének gyanúja miatt indított eljárást a Monori Rendőrkapitányság V. Benjamin 21 éves monorierdei lakos ellen.
Vágólapra másolva!

A férfi 2015. július 17-én hajnalban a Nyugati pályaudvar és Szeged között közlekedő vonaton - nem sokkal Vecsés állomás előtt - a szerelvény egyik mosdójában minden előzmény nélkül megtámadott egy nőt. A ruháját több helyen elszakította, és megpróbált szexuális kapcsolatot létesíteni vele. Amikor a sértett ennek ellenállt, a férfi erőteljesen megszorította a nyakát, és fejét többször a mosdó falába verte. A fiatal nő könnyű sérüléseket szenvedett.

Amikor a vonat közeledett Vecsés állomáshoz, a 21 éves gyanúsított a nő táskáját erőszakkal elvette, és azt a benne lévő iratokkal, mobiltelefonnal, valamint készpénzzel együtt magával vitte.

A monori rendőrök azonosították a rablással gyanúsítható V. Benjamint, akit 2015. július 21-én a hajnali órákban Monorierdőn elfogtak. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.