Orbán Viktor kiakasztotta a gyerekeit

Orbán Viktor, miniszterelnök,  Tusnádfürdő, 26. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvénye, napszemüveg, 
Tusványos Bálványosi szabadegyetem Tusnádfürdő 2015
Orbán Viktor miniszterelnök megérkezett Tusnádfürdőre a 26. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényeire.
Vágólapra másolva!
Nyaralása alatt, gyerekei tiltakozása mellett, 2500 forintért vette Orbán Viktor azt a napszemüveget, amelyet Tusványoson viselt.
Vágólapra másolva!

A napszemüveget, amelyet Tusványoson viselt, Orbán Viktor nyolc euróért (nagyjából 2500 forintért) vásárolta egy adriai kikötőben,

ő maga választotta a gyermekei tiltakozása ellenére,

tudta meg a Bors a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjétől.

Szigorú szemüveg

Ez egy klasszikus sportnapszemüveg, a képen nem jól kivehető a márkajelzés, talán Ferrari. Nem tűnik túl drága darabnak – állapította meg Orbán szemüvegéről egy Bors által felkért stylist. Mint mondta, sokan szeretnek sportos napszemüveget választani lezser hétköznapi viseletekhez, mint amilyenben Orbán is látható. Korábban ugyan sokan kritizálták Orbánt, hogy az arcához nem illő darabokat visel, a szakértő szerint most jól választott, mert illik a szögletes arcformájához.

A szemüveg orr irányába dőlő íve még szigorú arckifejezést is kölcsönöz a miniszterelnöknek, véli a stylist.

A gyerekek tiltakoztak, a stylistnak tetszik Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Ilyen még nem volt

Orbán a hivatalos eseményeken eddig nem mutatkozott napszemüvegben. Amikor 2013 augusztusában Kőszegen sétált, egy vastag műanyag keretes, kissé ódivatú napszemüveget viselt. Ugyancsak sportos darabbal készült Orbán a 2009 júliusi nyaralására, amikor két hetet töltött Mexikóban. Akkor még egy szűkített lencséjű, barna keretes szemüvegben kapták le. A nyilvánosság előtt egyiket sem viselte újra.

Hangos és büszke és Kossuth

Az alábbi kép "We are loud, We are proud, We are Kossuth!" megjegyzéssel került fel a miniszterelnök Facebook-oldalára. Nem tudjuk, mi lehet ez, de a Loud'n'proud egy rádióműsor volt 1993-ban a BBC Radio 1 csatornán, amit kimondottan meleg és leszbikus hallgatóknak készítettek.

Kapucnis pulcsi Orbán Viktor Facebookjáról Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala