Orbán leénekli a táncoló Gyurcsányt

Orbán Viktor beszél előadás FOTÓ ÁLTALÁNOS gesztikulál Közéleti személyiség foglalkozása miniszterelnök MOZOG politikus SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY TÁRGY ÖLTÖZÉK laza öltözék Tusnádfürdő, 2014. július 26.
Orbán Viktor miniszterelnök a 25. Bálványosi Nyár
Tusnádfürdő, 2014. július 26. Orbán Viktor miniszterelnök a 25. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban tartott előadásán az erdélyi Tusnádfürdőn 2014. július 26-án. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
Van, ami közös Orbán Viktorban és André Goodfriendben: mindketten énekeltek már kamerák előtt. Sok politikus fakadt már dalra nyilvánosság előtt, több-kevesebb sikerrel. Most elmondhatja, ki a jobb. 
Vágólapra másolva!

Fehérvári huszárok, Szállj el kismadár, A csitári hegyek alatt - kimeríthetetlen a repertoár, ha politikusok énektudásáról van szó. Balog Zoltán ugyanis nem az egyetlen, aki megcsillogtatta tehetségét a kamerák előtt.

Az emberi erőforrások minisztere illusztris társasághoz csatlakozott, amikor elénekelte kedvenc nótáját az Origónak. Orbán Viktor, Szijjártó Péter és Schmuck Andor mellett rengeteg politikus fakadt dalra.

Önnek most csak annyi a dolga, hogy elmondja, ki a legtehetségesebb, ki nyeri meg a politikus Ki mit tud?-ot. Kattintson, hallgasson és szavazzon!

Balog miniszter dalra fakad

Ha mindennapi énekóra nem is lesz, egy éneklő emberi erőforrások minisztere attól még akadhat. Balog Zoltán az Origónak csillogtatta meg tehetségét, amikor arra kértük énekelje el a kedvenc dalát. A tárcavezető A csitári hegyek alatt című nótát választotta, de Ön vajon Balog Zoltán választja?

Szijjártó Péter bizonyít

Egy külügyminiszternek reprezentálnia kell, és bár Szijjártó Péter még nem a külügyi tárcát vezette, amikor 2008-ban elénekelte a Republic nagy slágerét, ezzel a teljesítménnyel akár fel is léphetne. Egy kicsit hamis, egy kicsit kiesik a ritmusból, de legalább a miénk. Ha Ön is így gondolja, adjon egy szavazatot Szijjártó Péternek.

Orbán Viktor és a huszárok

Etyeken zendített nótára Orbán Viktor miniszterelnök Nemcsák Károly színésszel együtt. A Facebook-oldalára feltöltött videón fehérvári huszárokról szóló dalt énekelt Orbán hegedűszóra. A kormányfőt láthatóan az sem érdekelte, hogy meghágott lányokról dalolt. És önt?

Goodfriend karácsonya

André Goodfriendre valószínűleg sokan emlékeznek, de nem énektudása miatt, pedig az sem elhanyagolható. A volt amerikai ügyvivő egy karácsonyi jótékonysági rendezvényen énekelte el a Csendes éjt, és bár azóta már Washingtonban dolgozik, dala örökre megmarad. Ha szívesen emlékszik vissza Goodfrienre, szavazzon rá.

Szocialista internacionálé

Nincs is annál szebb, mint amikor a szocialista párt tagjai éneklik el az Internacionálét, különösen ha az a párt kongresszusán történik. Állítólag Bajnai Gordon is leszidta a stábot, mert fogalma sem volt róla, hogy így végződik majd az őt miniszterelnök-jelöltté választó kongresszus. Ha Önt is meglepték az aranytorkú szocialisták, szavazzon rájuk!

Schmuck Andor városa

Két legyet ütött egy csapásra Schmuck Andor. A Magyarországi Szociáldemokrata Párt főpolgármester-jelöltje egyszerre forgatott kampánydalt és szerelmes vallomást a feleségének. A szám szövegét Bradányi Iván írta, a zenét pedig Blum József szerezte.Ha szívesen hallgatja a szerelmes Schmuck Andort, szavazzon rá.

Táncoslábú miniszterelnök

Tudjuk, hogy nem énekel, de egyszerűen nem lehetett kihagyni a listáról Gyurcsány Ferenc klasszikusát. A volt miniszterelnök szóvivőjét, Batiz Andrást lepte meg a Hugh Grant-imitációval. A kormányfői tánc híre külföldre is elért, még a BBC is foglalkozott vele. Ha Ön is örül a nemzetközi hírnévnek, szavazzon Gyurcsány táncára.

Szavazzon!

Ki nyerje a politikusi Ki mit tud?-ot?