Lefoglalták a csepeli MSZP-s képviselő televízióját

Takács Krisztián, MSZP-s képviselő ellen végrehajtás indult
Vágólapra másolva!
A bíróság lefoglalta a jogerősen elítélt csepeli MSZP-s politikus televízóját. Takács Krisztián korábban azt nyilatkozta az Origónak, hogy azért nem fizetett, mert nem kapott csekket. 
Vágólapra másolva!

Lefoglalták Takács Krisztián csepeli MSZP-s képviselő Thomson típusú televízióját, miután a politikus még mindig „nem tudta” kinek és hol kellene befizetnie a bíróság által becsületsértés miatt megállapított bűnügyi költséget – értesült a Csepel.info.

Végrehajtás indult

Mint arról az Origo korábban beszámolt, jogerősen elítélték egy személyiségi jogi perben a csepeli szocialista képviselőt, akinek így a perköltséget is fizetnie kell, de állítása szerint azért nem fizetett, mert még az értesítést várja. Végrehajtás indult ellene.

Takács Krisztián, MSZP-s képviselő ellen végrehajtás indult Forrás: csepelimszp.hu

Nem fizetett időre

Takácsot a bíróság becsületsértés miatt találta bűnösnek, és kötelezte a bűnügyi költség megfizetésére. Erre 15 napja lett volna, de

az április végi határidőre sem fizetett, ezért a kerület információi szerint végrehajtást indítottak ellene.

Még a csekket várja

A szocialista politikus az Origo érdeklődésére megerősítette, hogy elveszítette jogerősen a pert, és azt is elismerte, hogy még nem fizette ki az ítélet alapján őt terhelő perköltséget. Azt mondta azért, mert még nem kapott semmilyen papírt, csekket.

– tette hozzá a politikus.

Másik ügy is van

Takács ellen egyébként egy másik becsületsértési ügy is folyamatban van. Amikor ugyanis a választási kampány hajrájában éppen a Fidesz-KDNP plakátjait rongálta meg és ragasztotta le, egy fideszes képviselőjelölt ezt meglátta és számon kérte tőle.

Az MSZP-s politikus erre rátámadt a képviselőjelöltre, és összekente plakátragasztóval. Az esetről pár perccel a támadás után Ábel Attila alpolgármester készített videót, akit Takács szintén összekent ragasztóval. A politikus az agresszív fellépését utólag azzal magyarázza, hogy azért tette, mert lekommunistázták.