Orbán Viktor kézcsókkal gratulált Kazanyban

India miniszterelnök asszony, Sonia Gandhi, Orbán Viktor, india, kézcsók, csók, kéz
Orbán Viktor Indiában Újdelhi, 2013. október 17. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen a hivatalos indiai látogatáson tartózkodó Orbán Viktor miniszterelnök Sonia Gandhival, az Indiai Nemzeti Kongresszus párt elnökével az Újdelhiben 2013. október 17-én.
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor személyesen gratulált Hosszú Katinkának úszósikereihez a kazanyi vizes világbajnokságon, és a miniszterelnök - szokásához híven - kezet is csókolt a sportfenoménnek. 
Vágólapra másolva!

Mindez abból a videóból derül ki, amely a magyar kormányfő Facebook-oldalára került ki szombaton. Hosszú Katinka a 200 méter után 400 méter vegyesen is megvédte világbajnoki címét Kazanyban.

Orbán Viktor átadja az aranyérmet Hosszú Katinkának vasárnap Forrás: MTI/Kovács Anikó

Orbán Viktor miniszterelnök a következő, 2017-es világbajnokság rendező országának képviseletében átvette a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) zászlaját a kazanyi vizes vb záróünnepségén vasárnap.

Több kézcsók is elcsattant

A kormányfő a februárban magyarországi látogatásra érkezett Angela Merkel német kancellárt is régimódi úriemberként üdvözölte.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Még 2014 májusában a PM-es Szabó Timeának is kézcsókkal fejezte ki hódolatát a miniszterelnök, miután a képviselőnő uniós zászlót adott át neki.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

2013 októberében hivatalos indiai látogatást tett Újdelhiben. Ott Sonia Gandhinak, az Indiai Nemzeti Kongresszus párt elnökének kacsóját kapta el.

Forrás: Youtube / Orbán Viktor