Újra járható a Szabadság híd és a Vámház körút

fővámtér beszakadt út
Vágólapra másolva!
Újra járható szerda délelőttől a Szabadság híd és a Vámház körút Budapesten, a budai alsó rakparton a Döbrentei tér környékén délben 80 méteres szakaszon félpályás útlezárást vezettek be.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Közlekedési Központ ultrahangos vizsgálattal megállapította, hogy a Buda irányú közút, valamint a villamospálya alatt nem keletkezett üreg a Fővám térnél a hétfői esőzés miatt.

Budáról Pest felé azonban a Belgrád rakparttól a Pipa utcáig csak a Buda irányú villamosvágányon, maximum 20 kilométer/órás sebességgel lehet közlekedni.

A luk Forrás: Olvasó

A 47-es és 49-es villamos, a 15-ös, a 115-ös, a 979-es busz, valamint a 83-as trolibusz kedden bevezetett korlátozásainak feloldásához még további vizsgálatok szükségesek. Ezért a 15-ös és a 115-ös busz továbbra is terelt útvonalon közlekedik, a 47-es villamos helyett a meghosszabbított útvonalú 61-es, a 49-es villamos helyett pedig a 19-essel lehet utazni.

A budai alsó rakparton a Döbrentei tér környékén délben a kedden előre jelzettekhez képest rövidebb, mintegy 80 méteres szakaszon félpályás útlezárást vezettek be. A forgalom jelzőlámpás irányítás mellett, váltakozó irányban haladhat, ezért itt torlódásokra kell készülni.