Schmuck öregei kitüntetik a fideszes önkormányzatot

A Tisztelet Társaságának a központja az V. kerületben
Vágólapra másolva!
A Schmuck Andor vezette Tisztelet Társasága idén Aradszky Lászlót és az V. kerületi önkormányzatot tünteti ki. 
Vágólapra másolva!

Ötödik alkalommal rendezik meg a Tisztelet Társasága a szépkorúak fesztiválját a Margitszigeten. Az eseménynek a Margitszigeti Petőfi Sándor Ifjúsági Tábor ad otthont A rendezvényen beszédet mond Schmuck Andor, a Tisztelet Társasága ügyvivője.

Idén is átadják a Tisztelet-díjat, melyet az idén a Belváros–Lipótváros önkormányzata kapja szépkorúbarát intézkedéseinek elismeréseként, valamit elismerésben részesül Aradszky László is, akit a fesztiválon köszöntjük 80. születésnapja alkalmából.

Egyébként a Tisztelet Társaságának a központja az V. kerületi Sas utcában található.

A Tisztelet Társaságának a központja az V. kerületben Forrás: maps.google.com

Kommandósok

Legutóbb Schmuck Andor kapcsán arról írtunk, hogy maga képzi és avatja a nőnaptól anyák napjáig országszerte akciózó kommandósokat. A nőnaptól, március 8-tól anyák napjáig, május 3-ig tartó akció célja az volt, hogy meggjutalmazzák azokat, akik odafigyelnek másokra, és akik a leghétköznapibb módon bizonyítják: nem múlt századi idea a tisztelet.

Schmuck Andor korábban kommandósokat képezett ki Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Mozgalom

Májusban arról írtunk, hogy mozgalommá alakul a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja. Az új mozgalom legfontosabb célja a hazai közéletben fellelhető náci eszméket vallók felkutatása és bemutatása - jelentette be Schmuck Andor, a párt elnöke.