Vágólapra másolva!
Pisztolyt fogott volt barátnőjére és a nő új barátjára egy féltékeny férfi Izsófalván.  A fegyver elromlott, ezért a férfi inkább ütött vele. Most előzetes letartóztatásba került. 
Vágólapra másolva!

Féltékeny volt, ezért kereste meg volt barátnőjét, és a nő új barátját egy férfi Izsófalván. A házukhoz ment, beterelte őket a lakásba, és azt követelte, hogy beszéljenek a kapcsolatukról.

Ekkor már egy pisztoly volt a kezében, amiből csőre töltés közben kiesett három golyó. Ekkor egyikük hívta a 112-es segélyhívót.

Ezt észrevette a támadó, és a pisztoly csövét a férfi mellkasára szegezte, meghúzta a ravaszt, de a pisztoly nem sült el. A férfii ismét lőtt volna, de a pisztoly akkor sem sült el. Ettől még idegesebb lett, és a pisztoly markolatával kétszer fejen ütötte az új barátot, akinek vérezni kezdett a feje.

A férfi ezután a nő halántékához szorította a fegyvert, amelyből ekkor is kiesett egy golyó. Végül addig győzködték, amíg kezet fogtak, bocsánatot kért, és elment a lakásból.

Több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt indult eljárás ellene, előzetes letartóztatásba került – közölte a közölte a Miskolci Törvényszék elnökhelyettese hétfőn az MTI-vel.