Több lövés is eldördült egy budapesti szórakozóhelynél

lövöldözés budapest
Budapest, 2015. szeptember 20. Rendőrségi helyszínelők egy szórakozóhelynél a főváros VII. kerületében, a Dob és Kertész utca sarkán 2015. szeptember 20-án. A szórakozóhelynél verekedés, dulakodás alakult ki és egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült az éjjel. A mentők egy sérültet kórházba vittek. MTI Fotó: Lakatos Péter
Vágólapra másolva!
Verekedés tört ki, és egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült vasárnapra virradóra egy VII. kerületi szórakozóhelynél, egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint hajnali fél egykor kaptak bejelentést arról, hogy egy VII. kerületi szórakozóhely előtt verekedés, hangoskodás volt, lövéseket hallottak.

Rendőrségi helyszínelők a Dob és Kertész utca sarkán lévő szórakozóhelynél Forrás: MTI/Lakatos Péter

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 10-15 tagú társaság tagjai szóváltásba keveredtek a szórakozóhely biztonsági embereivel, ebből alakult ki a tettleges konfliktus.

Dulakodással kezdődött Forrás: MTI/Lakatos Péter

A dulakodás közben egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült.

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitánysága csoportos garázdaság és súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.