Menekülő betörőket fogott el a TEK

Menekülő lakásbetörőket fogott el a TEK Gyúrón és Tordason
Menekülő lakásbetörőket fogott el a TEK Gyúrón és Tordason
Vágólapra másolva!
Lakásbetörőket értek tetten a rendőrök kedden Tordason, de az elkövetők két autóval menekülni próbáltak. A Terrorelhárítási Központ Tordas külterületén és a közeli Gyúrón feltartóztatta a járműveket, két embert elfogtak, ketten szökésben vannak - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Vágólapra másolva!

A rendőrségi honlapon olvasható közlemény szerint az elkövetők két kocsival menekültek. Az egyik autóval a TEK álló gépjárművének ütköztek, majd a másik járműbe ülve elhajtottak. Az elkövetők az üldözés során a másik gépkocsival is közlekedési balesetet okoztak Gyúró belterületén. Két férfit a TEK elfogott, társaikat még keresi a rendőrség.

Menekülő lakásbetörőket fogott el a TEK Gyúrón és Tordason Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Festmények az árokban

Az MTI helyszínről származó információi, helyi lakosok elmondása szerint a Gyúrón feltartóztatott autóban hárman utaztak, egyiküket a TEK munkatársai lábon lőtték, és a helyszínen elfogták. Két társa elmenekült. A másik, korábban feltartóztatott jármű sofőrjét szintén elfogták.
Gyúró több pontján festményeket látni a főút mentén és az árkokban, azokat rendőrök őrzik.

Horváth Ferencet és Ésik Andrást keresik Forrás: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható és a képeken látható Horváth Ferenc és Ésik András jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számát, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikét.