Dugul a BAH-csomópont

Vágólapra másolva!
Tehergépkocsi és személygépkocsi ütközött, a járművek a belső sávot foglalják el a forgalmas budapesti úton.
Vágólapra másolva!

Baleset történt a Hegyalja úton a BAH-csomóponti felüljáró mellett a kifelé vezető oldalon. Tehergépkocsi és személygépkocsi ütközött. A járművek a belső sávot foglalják el, tart a helyszínelés - közölte a BKK.

Baleset nehezíti a közlekedést a Budafoki úton befelé a Hengermalom út előtt is, itt személygépkocsi ésmotoros ütközött - torlódásra kell számítani.

Nehezen lehet haladni

Torlódásra kell számítani az M1-M7 autópálya közös bevezető szakaszán az Egér úttól és tovább a Budaörsi úton befelé, a Balatoni úton a Budaörsi út felé, az Egér úton a Balatoni út előtt, a Bécsi úton (10-es főúton) befelé az Ürömi körforgalom előtt és a vasúti átjáró közelében is.

Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán a Szentmihályi út és a Szerencs utca között és a körvasútsortól befelé, a Kerepesi úton és a Fogarasi úton befelé a Hungária körút előtt, a Hungária körúton mindkét irányban a Kerepesi út és a Kőbányai út között.

A rakpart is bedugult

Lassú a haladás a Hűvösvölgyi úton befelé, a Ferenc körúton a Petőfi hídtól az Üllői út felé, a Közraktár utcában a Boráros tértől, a Szerémi úton a Rákóczi híd felé.

Nehéz az előrejutás a Pesti alsó rakparton a Dráva utcától, az Árpád fejedelem útján a Zsigmond tértől a Margit híd felé.

A 44-es főúton, Kondoros belterületén is baleset történt, a 96-os km közelében egy személyautó az út menti kerítésnek ütközött. A főutat félszélességében lezárták, kerülni a településen belül lehet.