A levegőben sétáltak a Hősök terén

A Fővárosi Nagycirkusz, Hősök tere, Parádé, látogatók Balance produkció
A Fővárosi Nagycirkusz 2015 október 3-án a Hősök terén mutatja be a Parádét, ahol a látogatók ízelítőt kaphatnak az új műsor, a Balance produkcióiból.
Vágólapra másolva!
Szombaton mutatta be Balance című új műsorát a Fővárosi Nagycirkusz, ebből az alkalomból délelőtt a Városligetben cirkuszparádét tartottak, ahol a látogatók a látványos felvonulás mellett ízelítőt kaptak az új produkció számaiból is. Az Origo fotóriportere is ott volt a lélegzetelállító mutatványoknál. 
Vágólapra másolva!

A Hősök terén két daru segítségével kifeszített drótkötélen mutatott be lélegzetelállító mutatványokat a kolumbiai Gerling csoport, akiknek az új, Balance című műsorban szereplő magasdrótszámát a moszkvai Idol fesztivál Arany Közönségdíjjal jutalmazta, valamint meghívást kaptak a Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválra is.

A Fővárosi Nagycirkusz a Hősök terén mutatta be a parádét Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az eseményen bemutkozott még az ukrán Flying Ball kosaras artistacsoport, de az X-Treme Brothers kézegyensúlyozó számából is láthat ízelítőt a közönség.

Lélegzetállító mutatványokat láthattak a Hősök terén Fotó: Szabó Gábor - Origo

A formáció mellett az új műsor más fellépőivel is találkozhatott a parádén a közönség. Az új műsor december 31-ig lesz látható a budapesti manézsban.

Egy artistacsoport is bemutatkozott Fotó: Szabó Gábor - Origo