Hangfelvétel készült a doktornő megverésről

A kistarcsai Flór Ferenc Kórház
A kistarcsai Flór Ferenc Kórház parkolója
Vágólapra másolva!
Vizsgálja a rendőrség azt a hangfelvételt, amelyik akkor készült, amikor egy mentőápoló megvert egy doktornőt a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban. A bántalmazással vádolt mentőst az ügy tisztázásáig felfüggesztették állásából.
Vágólapra másolva!

„Az éjjel történteket hangfelvételen rögzítettük, a rögzítésről minden érintett tudott természetesen, ez is rajta van a felvételen. Ezt jelenleg a Gödöllői Rendőrkapitányság elemzi, nem hozható nyilvánosságra” – írta az Origónak szerdán az a doktornő, akire egy mentős támadt a kistarcsai kórházban.

Az orvosnő cikkünkhöz is hozzászólt, ahol a kommentekre reagálva azt írta, hogy a támadó mentőst a

saját gépkocsivezetője fogta le,

és hozzátette azt is, hogy nem esett ki a munkából, azóta folyamatosan dolgozik.

A doktornőre múlt héten hétfőn támadt egy mentős a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban – tudta meg az Origo. Nem szenvedett súlyos sérüléseket, másnap már dolgozott. A bántalmazással vádolt mentőst az ügy tisztázásáig felfüggesztették állásából.

A kistarcsai Flór Ferenc Kórház parkolója Forrás: Google

A bántalmazás tényét megerősítette Némedi Mária, az intézmény orvosigazgatója, aki azonban további információkat nem adott az ügyről.

Lapunk úgy tudja, hogy

a Honvéd Kórházból szállítottak át egy beteget a Flór Ferenc Kórházba.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a mentős hogyan és miért támadt a doktornőre, mint ahogyan azt sem, hogy milyen sérüléseket okozott. A doktornő mindenesetre már másnap dolgozott, egyetlen nap szabadságot sem vett ki.

Az Origo megkérdezte Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetőjét is, aki tömör válaszában azt írta: "A történtek tisztázása érdekében

rendőrségi eljárás folyik.

A vizsgálat idejére az érintett dolgozót a szolgálat alól felfüggesztettük."