Egyre több sáv szabadul fel Budapesten

Vágólapra másolva!
A futóverseny lassan véget ér, viszont jön a biciklis felvonulás.
Vágólapra másolva!

Megnyitották az autósok előtt a Budai és a Pesti alsó rakpartot is, a Műegyetem rakpartot és a Szent Gellért teret, a Szabadság híd Pestre vezető oldalát, a Fővám teret és a Közraktár utcát.

Megszűnt a forgalomkorlátozás az Árpád hídon Pest felé, a Margit hídon Buda felé, az Alkotmány utcában, és a Nyugati tértől a Váci út- Lehel utca-Dózsa György út útvonalon, valamint a Hősök tere környékén is.

Tart viszont a kerékpáros felvonulás a Lánchídnál.

Lezárták a Széchenyi István tér–Lánchíd–Clark Ádám tér útvonalat várhatóan 16.30-ig. Terelőúton közlekedik a 16-os, a 105-ös, a 17-es és a 86-os autóbusz.

A Rákóczi út Astoria felé vezető oldalán a Nagykörút előtt és után sávelhúzásra készülhetnek az autósok, mert a belső sávot lezárták egy szakaszon. A József körúton a Baross utcánál szintén a belső sávot bontották fel a Blaha Lujza tér felé.

A Nagykörúton tart a közműfelújítás, ezért egy sávra szűkül le az út az Üllői út előtt mindkét irányból, de a csomópont utáni szakaszon már két sáv járható. A Nagykörútnál az Üllői útról ismét két sávban lehet balra kanyarodni a Petőfi híd felé.