Futók elütésével viccelődött Árpa Attila

Víkend bemutató
Víkend bemutató Árpa Attila
Vágólapra másolva!
Bedugult autójával a jótékonysági futóverseny miatt Budapesten, és viccelődni kezdett a Facebookon.
Vágólapra másolva!

A délutáni jótékonysági futóverseny miatt Budapest bedugult, sokan nehezen tudtak közlekedni a fővárosban. Így volt ezzel Árpa Attila színész, filmrendező is, aki viccelődni kezdett a helyzettel a Facebookon, de ezzel nem aratott osztatlan sikert.

Árpa Attila posztja a Facebookon Forrás: Origo

"Már csak a gázpedálra kéne lépnem..." – írta Árpa Attila ördögfejekkel díszített hozzászólásában, amihez egy, a kocsijából készített fotót csatolt az autó előtt futó versenyzőkről. A poénra nem mindenki volt vevő.

Árpa Attila poénja nem mindenkinek jött be Fotó: Marton Szilvia - Origo

Árpa több negatív kommentet is kapott, mire úgy reagált:

Volt viszont olyan hozzászóló is, aki így vélekedett Árpa megnyilatkozásáról: "Az vesse rá az első követ, aki még nem gázolt át bedrogozva sötétített üvegű, gyárilag index nélküli, színre fújt kengururácsos X5-ös BMW-vel jótékonysági futóversenyen padlógázzal, miközben kazettaadapterrel lagzisnótát üvöltetett a 9 hangszórós hifiből."

Levette végül a posztot

A színész néhány órával később eltávolította a sok vitát kiváltó bejegyzését a Facebookról. Azt írta, "Igazatok van. Több képet kéne posztolnom a kajámról, izmaimról edzés után, szelfiket szoli után és lefekvés előtt, és persze a kutyámról óránként egyet. Talán, de csak talán, így nem bántanék meg senkit."

Árpa Attila Forrás: Origo