Azurák nem aludt, és nevet saját videóján

Azurák Csaba
Vágólapra másolva!
Azurák Csaba elaludt a Tények adása alatt - állította több internetes portál. A műsorvezető az Origónak azt mondta, hogy erről szó sem volt, de valóban vicces az a videó, amely körbejárja az internetet. A Tények új imázsfilmjét beszélte meg Várkonyi Andreával.
Vágólapra másolva!

Én is jót nevettem, amikor megmutatták az "alvós filmemet". Természetesen szó sem volt szundikálásról, azt otthonra tartogatom - mondta derűsen az Origónak a kedd esti történtekről a Tények műsorvezetője.

Nem aludtam, hiszen mozgott a szám, hanem hátra dőlve éppen Várkonyi Andrea műsorvezetőtársammal szakmáztunk.

így másfél másodpercig lazult állapotban láthattak a nézők - adott magyarázatot Azurák Csaba.

A hírigazgató amúgy a jelenetet felhasználja majd arra, hogy a kezdő műsorvezetőknek megmutassa, így kell természetesen reagálni a váratlan helyzetekre.

Azurák Csaba március vége óta a TV2 aktuális műsorainak főszerkesztője. Egy október 7-én, az Origónak adott interjújában arról beszélt, hogy a Tényekben növelik a közéleti témák számát, de a krimihírek nem tűnnek el a műsorból, hiszen ezeket igénylik a nézők. Az is új irány, hogy a hétköznapi emberek gondját-baját próbálják bemutatni a 70 perces hírmagazinban.

Azurák Csaba 2009 óta a Tények műsorvezetője, korábban a Naplónál dolgozott, de 2007-2009-ben vezette a TV2 reggeli műsorát, a Mokkát is. Pályáját a Magyar Rádióban kezdte a 90-es évek második felében.