Tinilányok estek egymásnak a Westendben

érettségi vizsga iskola diák
Nyíregyháza, 2014. május 5. Mobiltelefonok a tanári asztalon a középszintű magyar nyelv és irodalom érettségi írásbeli vizsga előtt Nyíregyházán, a Vasvári Pál Gimnáziumban 2014. május 5-én. Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint magyar nyelv és irodalom vizsgatárgyból középszinten 1199 helyszínen 81 496 diák, emelt szinten 48 helyszínen 1848 tanuló tesz érettségit. MTI Fotó: Balázs Attila
Vágólapra másolva!
Három fiatal lány támadt egy negyedikre kedden este Budapesten a Westend bevásárlóközpontban. A telefonját akarták elvenni. Verekedés is volt, a megtámadott lány megsérült. 
Vágólapra másolva!

Fiatal lányok akarták elrabolni egy másik lány telefonját kedden este a Westendben, Budapesten. Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az Origónak azt mondta, hogy a három támadó a bevásárlóközpont parkolójában fenyegette és verte meg a lányt, akinél a telefon volt. Végül nem tudták elvenni tőle.

Mobiltelefonért ment a harc (illusztráció) Forrás: MTI/Balázs Attila

A megtámadott lány megsérült, ezért kórházba vitték. Úgy tudjuk, könnyebb sérölései lettek és azóta kiengedték. A verekedő lányok szabadlábon védekezhetnek.

A rendőrök mindhárom lányt elfogták, és csoportosan elkövetett rablási kísérlet gyanúja miatt indítottak eljárást ellenük.