Lecigányozta Orbán Viktort Richard Field

Vágólapra másolva!
Richard Field amerikai üzletember szerint Orbán Viktor szándékosan tartja a magyarokat a sötétben, hogy a legmélyebb félelmeikre hasson.
Vágólapra másolva!

"Ma Magyarországon olyan élni, mintha el kellene viselni a kommunizmus legsötétebb napjai óta nem tapasztalt érzékelési disszonanciát" – írja a Mandiner.hu-n Richard Field.

"Orbán, aki maga is félig roma, bejelenti egyik nap, hogy a kormány elkötelezett a rasszizmus elleni harcban, majd a következő héten bejelenti, hogy hiba volt hagyni, hogy a romák Magyarországon telepedjenek le" – írja az üzletember, aki később úgy fogalmaz: "Erkölcsi iránytű hiányában... a magyarok arra vannak kárhoztatva, hogy a végtelen félelem és reszketés tengerén hánykolódjanak, amíg el nem süllyednek az önsajnálat és a neheztelés örvényében." Azzal zárja az írást, hogy kérdéses, hogy a szerinte szükséges változásokra Orbán életében sor kerül-e.

Richard Field egy Magyarországon élő amerikai üzletember. Egyike volt azoknak, akik úgy döntöttek 2011-ben, hogy ideiglenesen ki kell telepíteni a cigányokat Gyöngyöspatáról, mert ott a Véderő nevű félkatonai szervezet önvédelmi tábort szervezett.