Kellemes őszi napok jönnek

Vágólapra másolva!
Az éjszaka képződött köd az Alföld középső részén és északkeleten lassabban oszlik majd fel, itt inkább csak délután számíthatunk napsütésre. Másutt többórás napsütés várható, amelyet főként keleten zavarhat majd felhősödés. Csapadék nem várható.
Vágólapra másolva!

A változó irányú szél mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között várható, a tartósabban ködös részeken ennél hűvösebb lesz, körülbelül 10 fok. Késő este 5 és 10 fok között lesz a hőmérséklet.

Vasárnap

A köd feloszlása után többnyire gyengén felhős, napos idő valószínű, de néhol - elsősorban a középső területeken - csak lassan szűnik meg a köd, illetve oszlik fel az alacsonyszintű felhőzet. Csapadék nem várható. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok között alakul, a magasabban fekvő helyeken lesz az enyhébb idő.

A következő héten is napos és felhős időszakok váltják majd egymást, csapadék nem valószínű. Az éjszakai hőmérséklet 1 és 7 fok, míg a nappali 10 és 17 fok között várható.