Vágólapra másolva!
Három nő is gyereket szült a játékgépfüggő, iszákos férfinak, akit élettársai tartottak el. A kegyetlen szívtiprótól szinte lehetetlen volt szabadulni, az egyik asszonynak az életébe került a szakítás.
Vágólapra másolva!

Három családot alapított, de egyikért sem vállalt felelősséget a kiskunfélegyházi férfi, akit most utolsó élettársa meggyilkolása miatt ítélt el a Szegedi Ítélőtábla.

Csalárd apa

A vádlott 1984 és 2012 között

három nővel élt együtt, akiktől öt gyermeke született.

Felesége mellett ismerte meg szeretőjét, majd későbbi áldozatát, a kiskunfélegyházi Juditot is – a nő szintén gyereket vállalt tőle, de ellátásukról a férfi nem gondoskodott, és csak alkalmanként találkozott második családjával.

Visszajárt a régi nőkhöz

A törvényes feleség megelégelte a többévnyi hűtlenkedést, és Érdre költözött: a vádlott ekkor friss kapcsolat után nézett. 2001-ben megismerkedett Máriával, akivel kilenc évig éltek együtt. Itt is született egy gyerek, de az új asszony megelégelte partnere durvaságát, ütlegeit – ráadásul

a férfi ez idő alatt is látogatta korábbi szerelmeit.

Újra befogadták

Az újabb szakítás után a vádlott visszatért Judithoz, és beköltözött a nő kiskunfélegyházi lakásába. Rokkantnyugdíjasként nem dolgozott, viszont italra és játékgépre szórta élettársa pénzét, saját nyugdíját pedig első házasságából született gyerekeire költötte.

Szúrt és ütött

Judit egyre többet dolgozott, hogy elláthassa lányukat. Az állandó pénzhiány miatt

állandósult a veszekedés és az erőszak a családban,

a csapodár férfi többször megverte a sértettet - dühét pedig csak táplálta, hogy az asszony beleszeretett valakibe.

Féltékenysége gyilkosságig fajult: 2012. december 14-én este újra megverte az asszonyt, majd a konyhából hozott késsel mellkason szúrta.

Késsel, majd baseballütővel támadt élettársára a dühödt férfi Forrás: Thinkstock

Az áldozat nem halt meg azonnal, a férfi pedig felkapott egy baseballütőt, és többször is nagy erővel fejbe vágta a nőt.

"Nagy baj van"

A gyilkos eszközöket ezután megtisztította, és az áldozat testét egy takaróval elfedte, majd több ismerőst felhívott azzal, hogy "nagy baj" van, de tettét nem vallotta be nekik. A tettes ezután magát is megpróbálta hasba szúrni, de csak könnyebben sérült.

A letakart halottat a vádlott és a sértett közös lánya fedezte fel.

Hiába fellebbezett

A gyilkosság miatt a férfit első fokon tíz év börtönre és tizenegy év közügyektől való eltiltásra ítélte a Kecskeméti Törvényszék. Hiába fellebbezett enyhítésért, a Szegedi Ítélőtábla a napokban változtatás nélkül hagyta jóvá a márciusban hozott első ítéletet.