Meztelenül tartották fogva a férfit az emberrablók

Vágólapra másolva!
Elraboltak és három napig meztelenül tartottak fogva egy férfit egy budapesti szállodában még januárban. Az emberrablók azt mondták, hogy csak vigyáznak a férfira, de kiderült, hogy elszámolási vita állt a háttérben. A napokban emeltek vádat a rablók ellen.
Vágólapra másolva!

Az emberrablás miatt tizenhat ember ellen emeltek vádat, és nyolcan kerültek előzetesbe. Kiderült, hogy egy 42 éves férfi adta ki a megbízást, hogy rabolják el a 44 éves sátoraljai férfit egy elszámolási vita miatt.

Egy banki ügyintéző megvesztegetésével tudták meg, hogy hol lakik a férfi és milyen anyagi háttere van.

Az emberrablók 17 millió forintot követeltek tőle.

A rendőrök egy idegenrendészeti akció miatt mentek a fővárosi hotelbe január 12-én. Átnézték a szobákat, és az egyikben három férfit találtak, akik egy negyediket őriztek, aki teljesen pucér volt.

Videó is készült az emberrablók elfogásáról:

A meztelen férfi félrehívta az egyik nyomozót, és elmondta neki, hogy egy vásárosnaményi parkolóból rabolta el három férfi. Azt mondták neki, hogy egy rendezvény lebonyolítása miatt menjen oda. Ott egy egy férfi térden rúgta, és betuszkolta egy kocsiba, amellyel Budapestre vitték.

A nyomozást a napokban befejeződött és a vádemelési javaslatot elküdték az illetékes ügyészségnek - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.