Újabb mémek Habony ibizai bulizásáról

pulp fiction, habony árpád
Vágólapra másolva!
Összegyűjtöttük a legjobb Habony Árpád-mémeket a miniszterelnöki főtanácsadó ibizai bulizásáról. Habonyt ábrázolták cuki nyusziként, de belecsempészték a legendás kultfilm, a Ponyvaregény jeleneteibe is.
Vágólapra másolva!
Forrás: http://flashandbones.tumblr.com/

Véletlenül rákerült egy ibizai luxusbár imázsfilmjére Habony Árpád, miniszterelnöki tanácsadó. A Heart Ibiza éttermét a világ egyik legdrágábbjának tartják.

Forrás: flashandbones.tumblr.com/

A felvételt a klub zárásakor, október 4-én készíthették. Legalábbis erre a következtetésre jutottunk a Heart weboldalán. A Heart Ibiza október közepétől májusig van zárva.

Forrás: flashandbones.tumblr.com/

A Heart Ibizát főleg az elektronikus zene kedvelői látogatják. Spanyolország közismert séf testvérpárja, Ferran és Albert Adrià készítik – nem az átlag magyar pénztárcához mért – ínycsiklandó falatokat.

Forrás: flashandbones.tumblr.com/
Forrás: repavalleszurtnyul.tumblr.com/
Forrás:repavalleszurtnyul.tumblr.com/

Az exkluzív szórakozóhelyen egy menü 80 euróba, azaz 25 ezer forintba kerül, derül ki a TripAdvisor utazási oldalról. Ez még azonban csak az alapár, akik a világhírű szakácsok ételkülönlegességeiből szeretnének falatozni, azoknak 150 euróval (közel 47 ezer forint) kell számolniuk.