Enyhült a budai gigadugó

Vágólapra másolva!
Már nem a körgyűrűnél indul az araszolás, de a belső kerületekben még mindig több helyen lassú a haladás. A Széll Kálmán tér környékén több helyen alig lehet előre jutni.
Vágólapra másolva!

Telített a Széll Kálmán tér irányában az Alkotás utca és a Krisztina körút, illetve a Városmajor utca és a Csaba utca forgalma is nehézkesen halad - olvasható a Budapesti Közlekedési központ legfrissebb jelentésében. Ebből kiderül az is, hogy lassan járható a Villányi út a BAH csomópont felé, a Balatoni út a Budaörsi út előtt, a Mészáros utca–Alagút útvonal pedig a Clark Ádám tér irányában.

Akadozva halad a sor a Pasaréti út–Kelemen László utca útvonalon lefelé, a Budai alsó rakparton déli irányban az Árpád hídtól, észak felé a Petőfi híd és az Erzsébet híd között.

A gigadugó mindezek ellenére enyhült. Reggel baleset történt a Szentendrei úton befelé a Monostori út közelében, emiatt egészen az M0-tól csak

araszolni lehetett a belváros felé.

A Pünkösdfürdő utca–Királyok útja kerülő útvonal is tele volt hosszú ideig.

A Pesti alsó rakparton dél felé a Dráva utcától a Lánchídig halad akadozva a kocsisor, illetve lelassult a forgalom a Thököly úton befelé a Hungária körúttól a Baross térig, az Egressy úton és a Mogyoródi úton is a Hungária körút előtt.

Ha kíváncsi arra, hogyan működnek a fix telepítésű forgalomfigyelő kamerák, itt videón is megnézheti.