Vágólapra másolva!
Nem beszélhet Jakupcsek Gabriella arról, ki lesz az utódja a Ridikül című műsorban. A népszerű tévéssel karácsony előtt közölték előzetesen, hogy várhatóan azon 130 ember között van, akinek a munkájára nem tartanak igényt a jövőben. Most az Origónak azt mondta, nem nyilatkozhat a jövőjéről.
Vágólapra másolva!

Nem nyilatkozhatom a dologról - mondta az Origónak Jakupcsek Gabriella. A Blikk ugyanis arról írt, hogy Novodomszky Éva váltja a műsorvezetőt a Ridikül című műsorban.

Jakupcsek Gabriella nem nyilatkozhat Forrás: Zih Zsolt

Az Origo értesülései szerint január 6-ig szabadságát töltő népszerű tévés most kérdésünkre azt jelezte, senki sem kereste meg a munkáltatója részéről, hogy közölje vele a hírt. A szerződése értelmében pedig nem kommentálhatja azt sem, mi lesz a sorsa a közmédiánál.

A Ridikül műsorvezető-váltásáról megkérdeztük az MTVA-t is, egyelőre nem kaptunk választ, de amint megérkezik, cikkünket frissítjük. Az Origo egyébként úgy értesült, hogy még ebben a hónapban Novodomszky Évával kezdik felvenni a Ridikül újabb adásait.

Teljes sminkben érte a rossz hír

Mint arról az Origo is beszámolt, még karácsony előtt közölték az MTVA mintegy 130 dolgozójával, hogy az idén év elejétől nem tartanak igényt a munkájukra - köztük volt Jakupcsek is. A döntés után a tévés úgy nyilatkozott, hogy

két felvétel közt, teljes sminkben felhívták egy megbeszélésre, de megbeszélés nem volt, csak a kezébe adtak egy papírt,

és nem érti, mi történt. A népszerű tévés ugyanis viszonylag jó nézettségű műsorokban (Ridikül, Szeretlek, Magyarország) szerepelt.

Az MTVA később azt közölte, szó sincs kirúgásról, legalábbis szerintük nem felmondólevél az a papír, amit a 129 dolgozó kapott. Mint az Origo beszámolt róla, az MTVA 129 fő vonatkozásában csoportos létszámcsökkentést jelentett be az illetékes állami foglalkoztatási szervnek és a Központi Üzemi Tanácsnak.