Az MSZP sem tudja, hol a képviselője

Vágólapra másolva!
Továbbra sincs hír az egy hete eltűnt MSZP-s zuglói képviselőről, Sápi Attiláról. A rendőrség nagy erőkkel keresi.
Vágólapra másolva!

Sápi Attila, az MSZP zuglói képviselőjének eltűnését az élettársa jelentette be a rendőrségen. Az információt az Origo kérdésére Tóth Csaba, a szocialisták zuglói elnöke megerősítette. Az elnök azt mondta, az év elején találkozott Sápival, de semmi rendkívülit nem tapasztalt, ami arra utalhatott volna, hogy a képviselőnek gondjai lehetnek.

Sápi Attila, az MSZP zuglói képviselője egy hete tűnt el Forrás: zuglo.hu

Tóth délután azt mondta, a rendőrség nagy erőkkel keresi az eltűnt politikust, és bíznak benne, hogy mihamarabb épségben előkerül. Budai Bernadett MSZP-szóvivő is hasonlóan nyilatkozott az Origónak, de azt mondta, sajnos a pártközpont sem tud semmit Sápiról.

Sápi Attilát a közösségi oldalon is keresik, ott azt írják, hogy a zuglói politikus egy hete ment el otthonról, azóta nem látta senki.

A papírjait, az autóját és a mobiltelefonját sem vitte magával.

Ha Sápi Attila nem kerül elő a következő testületi ülésig, akkor a Fidesz-KDNP-nek és a baloldali szövetségnek kilenc-kilenc, az LMP-nek, a Jobbiknak és a Civil Zugló Egyesületnek egy-egy képviselője lenne.

Kedd délután egy óráig még nem volt hír a zuglói MSZP Facebook-oldalán Sápi Attila eltűnése Forrás: Facebook/MSZP Zugló

Információink szerint Sápi Attila Tóth Csabával, a zuglói MSZP-elnökkel áll szoros kapcsolatban. Délután egy óráig az MSZP zuglói szervezetének hivatalos Facebook-oldala még nem tette ki a képviselő eltűnéséről szóló hírt.