Áthajtott a földön fekvő asszonyon

Vágólapra másolva!
Vizsgálják, hogy mi okozhatta az idős füzesabonyi nő halálát csütörtökön. A rendőrség először ismeretlen gázolót keresett, később ezt visszavonták, és az ellen indítottak eljárást, aki bejelentette nekik az esetet. 
Vágólapra másolva!

A saját háza előtt feküdt holtan egy 70 éves asszony Füzesabonyban csütörtökön.

Az első hírek szerint az asszonyt cserben hagyta az, aki elgázolta.

A rendőrség első közleménye szerint ismeretlen tettest keresnek, később ezt módosították, mert a gyanú szerint az gázolhatta el, aki jelentette az esetet a rendőrségnek és a mentőknek.

Érezte, hogy átmegy valamin

Az Opelt vezető férfi azt mondta a Heol-nak, hogy a sötétben későn vette észre, hogy van valami az úton, próbálta kikerülni, ám ez nem sikerült, ráadásul érezte, hogy átment valamin. Amikor megállt, a visszapillantó tükörben látta, hogy egy nő fekszik az úton. Próbált rajta segíteni, de csak azt tudta konstatálni, hogy

az asszony már nem él.

Rejtély, miért került a földre

A lap úgy tudja, hogy

az idős asszony a közeli presszóból tarthatott hazafelé,

amikor eddig tisztázatlan körülmények között a földre került éppen a saját háza előtt. A megyei rendőrség szóvivője az Origónak azt mondta, hogy az elsődleges helyszíni és halottszemle szerint egy Opel típusú autó gázolt, a sofőr ellen pedig közúti baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás.