Szirénázva mentek a rendőrök Ambrus Attilához

2016.01.15. 11:29

Alaposan megtréfálták a rendőrök Ambrus Attilát. A viszkis rablóként híressé vált, évek óta keramikusként dolgozó férfihoz éjszaka érkeztek, szirénázó rendőrautóval, hogy értesítsék: becsületes megtalálók leadták az elvesztett pénztárcáját. 

"Szirénázó rendőrautó állt meg a ház előtt, a riasztó is bekapcsolt, én meg leizzadtam, mint régen. A rendőrök kedvesek voltak, és azt mondták, csak értesíteni akarnak, hogy meglett a tárcám, mehetek érte" – írta közösségi oldalára Ambrus Attila. 

Kerámiakészítésből él az egykori bankrablóForrás: Ambrus Attila Facebook oldala

A szabadulása óta keramikusként dolgozó egykori bankrabló előző nap elvesztette a pénztárcáját az összes iratával, bankkártyával, és nem kevés pénzzel, mert éppen aznap fizették ki egy nagyobb munkáját. 

Üzenetet is kapott az őrangyalaitólForrás: Ambrus Attila Facebook oldala

"Az, hogy ez megtörtént ma Magyarországon, nem érdekes. Hogy velem, szerintem mindent felülír. Minden benne volt, az iratok, a pénz, a szerencse 1 dollárosom. És amíg vannak ilyen emberek, addig érdemes hinni, hogy léteznek jó dolgok, itt nálunk is" – hálálkodott Ambrus, aki viccesen azt írta: azzal hálálná meg "őrangyalai" jóságát, hogy megtanítja őket bankot rabolni. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK